- Куряча грудинка 500 грам
- 2 середні груші - 1 малий гранат
- 100 мл рожевого вина - 1 ч.л паприки - гранатовий соус - сік половини апельсина - цедра половини апельсина
Курячу грудину порізати кубиками; Сковорідку змастити кокосовим маслом, викладаємо половину сковорідки куркою; Груші порізати великими скибками, викладаємо на іншу половину сковорідки; Між грушею і куркою засипати зернята гранату; Все зверху посипаємо паприкою; Додати сік половини апельсина та цедру одразу в сковорідку; Ставимо на малий вогонь під кришку; За 20 хв додати вино; Тушкувати ще 5 хв під кришкою і 5-10 хв без кришки, перевернувши м‘ясо і давши йому настоятися у соусі; Перед подачею полити гранатовим соком.
Смачного, ваша Марта.
Comments