top of page
Фото автораМарта Чорна

Рецепт - Курка з грушею та гранатом

- Куряча грудинка 500 грам

- 2 середні груші - 1 малий гранат

- 100 мл рожевого вина - 1 ч.л паприки - гранатовий соус - сік половини апельсина - цедра половини апельсина



Курячу грудину порізати кубиками; Сковорідку змастити кокосовим маслом, викладаємо половину сковорідки куркою; Груші порізати великими скибками, викладаємо на іншу половину сковорідки; Між грушею і куркою засипати зернята гранату; Все зверху посипаємо паприкою; Додати сік половини апельсина та цедру одразу в сковорідку; Ставимо на малий вогонь під кришку; За 20 хв додати вино; Тушкувати ще 5 хв під кришкою і 5-10 хв без кришки, перевернувши м‘ясо і давши йому настоятися у соусі; Перед подачею полити гранатовим соком.


Смачного, ваша Марта.

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page