Інгредієнти:
Тісто
100 г печива до кави
100 г грецьких горіхів
100 г тахіні або вершкове масло
Наповнення 1
500 г кисломолочного сиру 5% або 9%
150 мл грецького йогурту без добавок
1 яйце
Кориця, ванільний екстракт на свій смак.
Наповнення 2
500 г ягід (шовковиця, малина, ожина, смородина, чорниця)
Приготування:
1. Блендеруємо печиво та горіхи в дрібну крихту, додаємо тахіні або масло. Консистенція має вийти не супер суха, але і не рідка, щоб піддавалася формуванню)
Викладаємо у форму для запікання і робимо прес (можуть бути бобові, крупи чи горіхи)
2. Творог блендеруємо з йогуртом та яйцем, додаємо корицю або ванільний екстракт.
3. Прибираємо прес з тіста і виливаємо сирну начинку у форму. Випікаємо 20 хв при 180°
4. Зблендеруємо ягоди. Заливаємо їх на сирний шар і ще на 20 хв в духовку.
Смачний відразу і настоявшись, гарно смакує з йогуртом та ягодами.
Commentaires