top of page
Фото автораМарта Чорна

Фруктовий чізкейк без цукру

Інгредієнти:


Тісто

100 г печива до кави

100 г грецьких горіхів

100 г тахіні або вершкове масло


Наповнення 1

500 г кисломолочного сиру 5% або 9%

150 мл грецького йогурту без добавок

1 яйце

Кориця, ванільний екстракт на свій смак.


Наповнення 2

500 г ягід (шовковиця, малина, ожина, смородина, чорниця)

Приготування:

1. Блендеруємо печиво та горіхи в дрібну крихту, додаємо тахіні або масло. Консистенція має вийти не супер суха, але і не рідка, щоб піддавалася формуванню)

Викладаємо у форму для запікання і робимо прес (можуть бути бобові, крупи чи горіхи)

2. Творог блендеруємо з йогуртом та яйцем, додаємо корицю або ванільний екстракт.

3. Прибираємо прес з тіста і виливаємо сирну начинку у форму. Випікаємо 20 хв при 180°

4. Зблендеруємо ягоди. Заливаємо їх на сирний шар і ще на 20 хв в духовку.

Смачний відразу і настоявшись, гарно смакує з йогуртом та ягодами.

Commentaires

Noté 0 étoile sur 5.
Pas encore de note

Ajouter une note
bottom of page