Додати до вже існуючих рецептів і страв
Якщо макарони, то з помідоровим соусом чи вершками та шпинатом;
Якщо рис чи гречка, то на овочевій подушці з тушкованої цибулі з морквою, чи болгарського перцю, чи підтушеній любій овочевій суміші;
Якщо квасоля, то зеленим горошком з заморожених сумішей чи з відвареним червоним буряком порізаним кубиками;
Якщо нут, то в салаті з листків салати, авокадо, потертого сирого кабачку та з фетою під медово-гірчичним соусом;
Якщо вівсянка, то з запеченим яблуком, чи з ягодами з заморожених запасів.
Якщо млинці, то з потертим на тертці кабачком чи кольрабі, або яблуком.
Якщо кекс, то з морквою.
Якщо галети, то з гарбузом і яблуком.
Якщо бутерброд, то в прикуску з кропом, петрушкою чи руколою.
Якщо солодкий бутерброд, то з горіховою пастою і бананами чи ягодами.
Якщо перекус, то з морковкою порізаною соломкою, чи коренем селери соломкою, чи так само кольрабі.
Якщо запечене м’ясо, то з болгарським перцем, салатом з сирої чи тушкованої капусти, чи запеченим в духовці капустяним стейком (з цвітної, синьої чи білокачанної капусти);
Якщо оселедець, то з відвареною в мундирах картоплею та морквою;
Якщо риба, то під соусом з переблендерованої відвареної чи тушкованої цвітної капусти, броколі чи брюсельки;
Якщо твердий сир чи моцарела, то запекти з баклажаном, кабачком, гарбузом чи салат капрезе;
Якщо фета чи бринза, то салат з буряком руколою та апельсином, або традиційний вінегрет.
І не треба відкладати на потім.
Кожного дня у вашому тілі попри все, йде війна за енергію та поживні речовини. І перемагає те військо, яке ви підгодовуєте. Годуєте цукром патогенну мікрофлору і грибки? Отримуєте синдром подразненого кишківника і всі його наслідки та молочницю. Годуєте овочами та білками мікрофлору, отримуєте серотонін і добрий настрій та сильну імунну систему.
Дайте «зброю» і «харчі» вашому мікробіотичному війську.
І воно буде боротися за вашу струнку фігуру та здоров’я.
блог про здорове харчування Ваша, Марта Чорна
Приєднуйтесь до змін!
Мої продукти
Приєднуйтесь до змін!
Comentários