top of page

Альтернатива чипсам чи здорові перекуси, які можна взяти в руку і з’їсти.

Альтернатива чипсам чи здорові перекуси, які можна взяти в руку і з’їсти.

От заходите ви в магазин, чи на заправку, очі розбігаються від повного нерозуміння, що купити.

Автоматично, рука тягнеться до печива круасана чи чипсів. На жаль за пів години після такого перекусу не залишиться нічого крім жирочку на боках і повторного голоду.


Що вибрати? - в’ялене чи сушене м’ясо; - горіхи (мигдаль, грецькі, фундук, фісташки); - сушені кальмари; - насіння соняшнику; - на крайняк арахіс; - в’ялені чи сушені томати; - сир косичка; - лляні чипси чи інші альтернативні, н-з з буряка (все залежить від того в який магазин ви потрапили); - білковий батончик.

Якщо ви супер солодкоїжка, то це можуть бути плюс мармелад, зефір, пастила, чорний шоколад чи сухофрукти.

Перші рази вибір даватиметься складно. І буде багато сумнівів. Це нормально. Це як чистити зуби лівою рукою коли ви правша. Довго незвично і треба думати, що робиш. Не на автоматі.

Тому перші рази беріть продукт до якого звикли і новий для себе продукт. Спробуйте почати з нього. Навіть якщо з’їсте не всю упаковку. Швидше всього так і буде. Все гаразд. Будете вперті у власному виборі. І помітите, що кожного наступного разу мозок вже абсолютно спокійно сприйматиме варіант обох продуктів, а з часом на автоматі ви вибиратимете здоровіший перекус.

Починайте з малого, бо головне втому ділі - почати.

bottom of page